Gastronomi
-
Genel
Zonguldak’ta Türk Mutfağı Haftası Etkinliği
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında, Zonguldak’ta bir AVM giriş katında düzenlenen etkinlikte, Nuran-Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu…
Daha Fazlasını Oku » -
Genel
Adıyaman’ın Yöresel Ürünleri için Protokol İmzalandı
Adıyaman’ın yöresel ürünlerini korumak, tanıtmak ve markalaştırmak amacıyla Adıyaman Üniversitesi tarafından önemli bir adım atıldı. Adıyaman Üniversitesi, İl Kültür ve…
Daha Fazlasını Oku » -
Ekonomi
Şeker Sanatında Yenilikçi Tasarımlar
Mutfak sanatçısı şefler, pastacılığa farklı bir boyut kazandırarak, şeker hamurundan birbirinden renkli, yenilebilir heykel ve figürler yapıyor. Pastacılık sektöründe her…
Daha Fazlasını Oku »